Writter

assalamualaikum. i'm amira, owner of this blog. 14teen y/o. pleace be nice here. dont forget to leave ur footstep in my cbox too.

CBOX


ARCHIEVE

FOLLOWERS


CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from Wana & Atiqah.
Sunday, 22 September 2013 - {4 Candy}
New Look !


Assalamualaikum :)

Wah ! Dah berhabuk blog aku nie . Korang pekabo ? Sihat ? Hehe . Okay2 , korang nampak tak kelainan kat blog ni ? Tak nampak ? Ayok ! Pegi check mata awok tu . Haha . Blog nie diedit oleh Cik Mira . Comel kan ? :3 Mestilah , tengok lah sape yang edit tuh . Huahaha . Tapi , ada lah sikit2 yang aku edit .


Tukar topik pulak . Yang pasal ga tu , insyaAllah start esok . Kerja sekolah makin berlambak kot ! Why cikgu ? Why ? Sebab tu lah takde masa nak update blog . Dah pukul 12 pagi doh nie . Aku dok tidoq lagi . Ok lah , sampai sini jea aku bebel kat korang eh . Jangan lupa , join ga tu ye ? Bye . Assalamualaikum :3

p/s : terasa malas pulak nak buat keje sekolah -,-

Blogger Fara_nym (Farahanim) said...

Lawa~

 
Blogger Arrien ::@man!:: said...

wahh..comelnye blog saeng.. kawaii..jelez unnie :D heee

 
Blogger MH ♥ said...

@Fara_nym (Farahanim) : Heee , Tq :3

 
Blogger MH ♥ said...

@Arrien ::@man!:: : Haha , tq :) Inipun ada sorang blogger yang tolong editkan . Heehe :3

 

Post a Comment

hai, assalamualaikum and annyeonghaseyo..

- no harsh word please ?
- anon and haters are not allowed here
- thanks for ur comment :)