Writter

assalamualaikum. i'm amira, owner of this blog. 14teen y/o. pleace be nice here. dont forget to leave ur footstep in my cbox too.

CBOX


ARCHIEVE

FOLLOWERS


CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from Wana & Atiqah.
Sunday, 4 August 2013 - {2 Candy}
Selamat hari raya :)


Assalamualaikum w.b.t

Hai korang ! Pejam celik , pejam celik dah nak raya dah kan . Tinggal dua hari jea lagi . Mesti kat kampung tu dah mula sibuk . Aku tak tau lah suasana kat kampung tu sebab aku balik malam raya kot . Sedih betul ! Takpe lah , untung lagi dapat balik malam raya daripada balik raya pertama or raya kedua . Tak sedih gitu ? Hehe , dah sah2 sedih . Anak navy kan ? Hohoho

Sebelum tu , mira nak minta maaf dekat korang kalau ada tersalah kata or something else . Ye lah , kita manusia tak lari dari kesilapan , kan ? Dekat blog nie dah tukar sikit2 jadi mood raya . Sikit jea , tak banyak pun sebab penat lah nak tukar2 design nie . Eceh , cakap besar ! Hehe .

Oklah , itu jea kot . Selamat hari raya semua ! Ingat , jangan main mercun . Bahaya ! Main bunga api sudah lah . Lol , ajaran sesat mana entah nie . Atau pun main bunga raya . Raya juga tu kan . Haha , merepek je aku nie >< . Daripada aku asyik merepek , baik aku chow dulu . Ok , bye . Semoga berjumpa lagi . InsyaAllah :) Assalamualaikum .

p/s : kepada pemandu2 di luar sana , hati2 bawa kereta . Ingatlah orang yang tersayang :)

Blogger Arrien ::@man!:: said...

Selamat Hari raya maaf zahir batin my saeng :D

 
Blogger Nur Amira Aisyah said...

@Arrien ::@man!:: : Selamat hari raya juga unnie ^_^

 

Post a Comment

hai, assalamualaikum and annyeonghaseyo..

- no harsh word please ?
- anon and haters are not allowed here
- thanks for ur comment :)