Writter

assalamualaikum. i'm amira, owner of this blog. 14teen y/o. pleace be nice here. dont forget to leave ur footstep in my cbox too.

CBOX


ARCHIEVE

FOLLOWERS


CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from Wana & Atiqah.
Sunday, 28 July 2013 - {4 Candy}
Update para sponsor


Assalamualaikum w.b.t

Firstly , terima kasih kepada sponsor sebab sudi jadi sponsor 1st mini giveaway mira nie . Terharu juga sebab ramai yang nak jadi sponsor . Huhu . Bawah nie list para sponsor yang baik hati .


Mira harap korang berbesar hati lah ye join 1st mini giveaway mira nie . Ye lah , barang post sikit jea . Tu yang sedih . Takpe2 , next time mira buat giveaway yang gempak pulak . Haha . Kepada sesiapa yang nak sponsor barang post , masih boleh lagi . Pm dekat SINI . InsyaAllah , GA nie akan berlangsung pada hari esok atau pun pada hari2 tertentu . Sekali lagi , mira ucapkan terima kasih kepada para sponsor yang baik hati :)

Blogger Nur Rabiatul said...

balas kunjungan.. insyaAllah sy akan join.. :)

 
Blogger Nisha said...

Jom Join! 28 hadiah menarik! Top refferal akan mndapat Rantai Moustache dan HADIAH PILIHAN SENDIRI! Let's Join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html

 
Blogger Nur Amira Aisyah said...

@Nur Rabiatul : Okay , terima kasih :)

 
Blogger Nur Amira Aisyah said...

@Nisha : Done join dear :)

 

Post a Comment

hai, assalamualaikum and annyeonghaseyo..

- no harsh word please ?
- anon and haters are not allowed here
- thanks for ur comment :)