Writter

assalamualaikum. i'm amira, owner of this blog. 14teen y/o. pleace be nice here. dont forget to leave ur footstep in my cbox too.

CBOX


ARCHIEVE

FOLLOWERS


CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from Wana & Atiqah.
Thursday, 18 April 2013 - {5 Candy}
Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon


Assalamualaikum and annyeong all ! 

Hari ni mira tergerak hati nak join satu segmen dari kak Izyan ni . Hehe , teringin juga nak masuk bloglist kak Izyan ni . Huhu , kalau korang nak join , klik banner dekat atas tu .

Syarat-syarat
  •  Follow blog Izyanyancinnamon → Done 
  • Buat satu entri bertajuk "Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon" → Done
  • Tampalkan banner yang tersedia di atas dan linkkan ke entri ini. → Done
  • Like fanpage kak Izyan - Klik like sini → Done
  • Tinggalkan link entri korang dekat komen box entri ini tapi ingat bukan di cbox → Done

Cara pemilihan pemenang
  • Memilih 30 blogger berdasarkan 100% random.org.
  • Blog 5 yang terawal akan menjadi bloglist selama setahun sehingga awal bulan 2014.
  
Tarikh tamat penyertaan 25 May 2013 tepat jam 10.00 malam

Blogger Liyana Erythrina said...

hai ! yana datang sini dari segmen yang sama.

good luck ! ^^,

 
Blogger Miera Amiera ♥ said...

okay, thanks :)

 
Blogger ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Datang sini nak check sama ada linknya betul ada tidak,apa2 pun terima kasih kerana sudi memberi sokongan pada segmen pertama yan..:)Tunggu keputusannya pada 25/5/2013 bulan ni :)Saya menghargai sokongan anda..:D

Boleh check senarai peserta kat sini.

http://izyan-mydiary.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

 
Blogger Miera Amiera ♥ said...

@ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ : Ohh , okay . Done check

 
Blogger Diera Tekikushika said...

hai dtg sini melawat kawan baru. salam perkenalan. baru sempat nak menjenguk. jemput singgah blog kita pulaks. =)

 

Post a Comment

hai, assalamualaikum and annyeonghaseyo..

- no harsh word please ?
- anon and haters are not allowed here
- thanks for ur comment :)