Writter

assalamualaikum. i'm amira, owner of this blog. 14teen y/o. pleace be nice here. dont forget to leave ur footstep in my cbox too.

CBOX


ARCHIEVE

FOLLOWERS


CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from Wana & Atiqah.
Friday, 5 April 2013 - {2 Candy}
Kawat best ke ? -_-


Assalamualaikum and annyeonghaseyo ..

Wah ! Lama betul ye mira tak update blog nih ! Banyak betul sarang labah-labah kat sini . Ish-3 , jap yea ? Mira nak buang dulu sarang ni . Hehe , mengong mira nih ! Okay , kembali pada tajuk . Kawat best tak bagi korang ? Huhu , saje jea tanya . Kalau bagi mira , confirm mira akan cakap tak suka langsung ! Penat dohh kawat ni . Mira memang tak minat langsung nak belajar kawat .

Dah lah kawat dekat bawah cahaya matahari yang panas tuh ! Huh , penat nak mampoihh rasanya . Pastu , kulit jadi gelap . Itu yang mira paling tak suka sekali . Paling-100 tak suka ! Bila mira tengok muka mira lepas kawat tu , perghhh ! Memang tak terkata lah . Kulit jadi hitam kemerah-merahan . Waduh ! Cenggitu jadi nye . Haha XD .

Tak ada ke kawat dekat tempat yang redup sikit ? Haishh , kenapa lah mesti dekat bawah cahaya matahari yang panas menggila-gila tuh ? Hurmm , tahap panas dekat kuantan nih memang tak boleh nak terkata dah . Orang cakap macam bahang dari api neraka jea . Huh ! Ini baru sikit . Kalau dekat sana , memang tak boleh nak terkata lah ! Hewhew !

Kawat memang tak best bagi mira . Kalau bagi korang macam mana ? Kawat memang best , tapi ... Ntah lah , mira tak suka sebab kene kawat dekat tempat panas macam yang mira kata tadi tuh ! Hurmm , okay lah . Mira nak chow dulu ye . Nak on9 facebook dengan twitter pulak . Hewhew . Bye bye korang ! Have a nice day u all ! Haha XD

Wassalam ..

Blogger Za Leena said...

akak dlu skali kne buli n raging terus letak jawatan kawad! haha..senior gile! haha

 
Blogger Miera Amiera ♥ said...

@Za Leena : Haha, bagoss2 ! Kehkehkeh XD

 

Post a Comment

hai, assalamualaikum and annyeonghaseyo..

- no harsh word please ?
- anon and haters are not allowed here
- thanks for ur comment :)