Writter

assalamualaikum. i'm amira, owner of this blog. 14teen y/o. pleace be nice here. dont forget to leave ur footstep in my cbox too.

CBOX


ARCHIEVE

FOLLOWERS


CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from Wana & Atiqah.
Saturday, 16 March 2013 - {2 Candy}
Tension , tension , tension ! :/

ASSALAMUALAIKUM ♥


Hye readers sekalian ! Nak tau tak ? Sekarang ni kan , mira banyak masalah . Haish ! Tak suka betul lahh macam ni . Apa sebabnya ? Ni semua d'sebabkan lelaki . Huh ! mira dah tau sejak awal . Dia memang tak suka mira . Tapi mira ni terover sangat . Mira perasan yang dia tu suka mira . Ni kawan mira punya pasal lahh ni . Kawan mira kata dia suka mira lahh , dia pandang mira lahh . Huh ! Tension betul mira macam ni !

Mira tak tau lagi lahh sama ada dia suka mira atau tak . Tapi , bila mira tengok cara dia tu , macam buat bodo jea . Macam mira ni tunggul kayu . Sedih kott ! :'( . Teringat lagi hari jumaat semalam , 15/03/2013 . Kawan mira kata dia ada jeling kat mira . Huh ! Tapi , kawan mira kata dia tension sebab cikgu bm kelas dia tu marah kat budak laki . Cikgu tu terus jea keluar dari kelas tu.

Tapi yang peliknya , kenapa dia mesti jeling kat mira ? Dah tak ada orang lain ke yang mesti dia dia jeling ? Dia memang saje jea nak bagi mira nangis kan ! Mira macam dah fed up dengan lelaki nih ! Semua yang lelaki mira suka , semuanya tak suka mira . Mira tahu yang mira ni tak comel . Tapi , mira bersyukur dengan apa yang Allah bagi kat mira . Sebab kita semua ni ciptaan Allah kan ? 

Sudah lah . Mira malas nak fikir benda-2 yang mengarut ni . Mira nak belajar dulu . Baru lah d'namakan pelajar ! Haha . Okay lahh , sampai kat sini jea lah mira membebel . Semoga berjumpa lagii . Ohh , sebelum tu mira dah buat acc ask. fm . Sudi-2 lahh ye tanya mira kat ask. fm tu . Korang just tekan sini je . Tanya lah sebanyak mana pun . Mira akan jawab punya . Hehe . Kbhaii :)

WASSALAM

Blogger StrawBerry Cynta Syasya said...

sabor je lah ... allah nak uji kita tuh

 
Blogger Miera Amiera ♥ said...

@StrawBerry Cynta Syasya : betul tu

 

Post a Comment

hai, assalamualaikum and annyeonghaseyo..

- no harsh word please ?
- anon and haters are not allowed here
- thanks for ur comment :)